You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Закусочні млинці на пиві з філадельфією та червоною рибою

Ці млинці я готувала ще на Масляну, і тоді не встигла поділитися. Але вони варті того, щоб не відкладати їх надовго, дуже смачні і млинці, і начинка, що ідеально поєднуються між собою. Хтось полюбляє додавати в млинці з червоною рибою кріп, я ж не уявляю собі цю страву без маринованого імбиру (так-так, того, який подають до ролів у японських ресторанах). Імбир додає пікантності та гостроти і завершує страву. До рибної начинки я печу зазвичай млинці на пиві, так, дітям їх не даси, але вони чудово підходять як закуска на святковий стіл, а готуються так само просто, як і звичайні млинці. Ну і філадельфія, вона якнайкраще сюди підходить. Ну що, вмовила? Тоді вперед на кухню!

млинці на пиві з червоною рибою

Склад:

тісто:

  • борошно - 300 гр.
  • молоко - 1 ст.
  • пиво світле - 1 ст.
  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 1 ст. л.
  • соль - дрібка
  • сода - 0,5 ч. л.
  • сонячна олія - 4 ст. л.

начинка:

  • сир філадельфія
  • солона червона риба (лосось, сьомга, форель)
  • маринований імбир

Приготування закусочних млинців із червоною рибою:

Яйця збийте з сіллю і цукром, додайте борошно, соняшникову олію і соду. Усе змішайте, щоб не було грудочок.

Все змішайте, щоб не було грудочок.

Затем влийте пиво та молоко і перемішайте до однорідності.

.

На розігріту пательню вливайте половину ополоника тіста та підсмажте млинці, зарум'янюючи з обох боків.

Для начинки червону рибу наріжте тонкими смужками.

Немного сиру філадельфія викладіть на млинець, зверху покладіть шматочок червоної риби та маринованого імбиру. За бажання прикрасьте гілочкою кропу та подавайте.

.
млинці з червоною рибою

Приємного апетиту!

Пов'язані рецепти
Закуска із сиру та часнику

Я згадала цей рецепт у контексті прагнення до збалансованого та правильного харчування. Це ідеальний білковий сніданок або вечеря, або повноцінний полуденок, особливо якщо використовувати не хліб, а бездріжджові хлібці. Спробуйте і ви!

Кабачки на сковороді гриль

У сезон кабачків це взагалі знахідка – нарізав усе, на кілька хвилин замаринував, на пательню й овочі готові. Якщо у вас немає сковороди-гриль, то цілком можна приготувати такі кабачки на грилі в духовці, ну або обсмажити на звичайній пательні.

Буряковий гравлакс від Джеймі Олівера

Семга, лосось чи форель - це завжди смачно, а якщо готувати її за рецептом Джеймі Олівера, то байдужими не залишиться ніхто! Все просто і швидко, втім, як завжди у Джеймі, але дуже смачно. Раджу запам'ятати цей рецепт, бо Новий рік і купа свят зовсім не за горами.

Форшмак

Дуже смачна "намазка" на хліб з оселедця. Готується дуже просто і швидко і, сподіваюся, стане чудовою закускою і на святковому столі, і на звичайній сімейній вечері.