You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сливові грінки

Ця страва навряд чи підходить для урочистого прийому, але, тим не менш, це смачна солодкість. Хліб після запікання стає хрустким, а сливи покриваються глазур'ю з цукрового сиропу. Витративши 5 хвилин на підготовку, Ви отримаєте дуже смачний фруктовий десерт. Рецепт із книжки "Фрукти" серії "Хороша кухня".

сливові грінки

Склад (на 2 порції):

  • сливи - 3-4 шт.
  • вершкове масло - 30 гр.
  • скибочки свіжого білого хліба завтовшки 1 см - 2 шт.
  • коричневий цукор - 10 гр.

Приготування сливових грінок:

Сливи розріжте навпіл і видаліть кісточку.
Хліб намажте з одного боку маслом і покладіть на нього сливи, вдавлюючи їх у хліб. На кожну половинку сливи покладіть трохи масла і коричневого цукру.

грінки зі сливами

Хліб покладіть сливами догори на застелене пергаментом деко і накрийте зверху листом пергаменту. Поставте деко в духовку ближче до її верху і випікайте за температури 180 градусів близько 30 хвилин. Приємного апетиту!

Пов'язані рецепти
Чуррос із гарячим шоколадом

Це вулична, ярмаркова їжа, дуже популярна в Іспанії та Франції. "Правильного" рецепта чуррос не існує, у кожної господині свій рецепт. В оригіналі чуррос робляться з борошна, води і солі, смажаться в олії, далі у кожного свій особистий секрет. Я взяла рецепт Марії Селяніної і вийшло смачно.

Бавовняний японський чізкейк

Про японські чізкейки я давно чула як про щось особливо смачне і повітряне, а купивши книгу Ніни Тарасової, нарешті, змогла його приготувати за рецептом шеф-кондитера Вільяма Тена. Як і всі чізкейки, цей готується доволі просто, але запасіться терпінням, щоб не з'їсти його одразу, а дати можливість розкритися, гадаю, вам обов'язково сподобається! )))

Чізкейк "Нью-Йорк"

Чизкейк, як і вся американська кухня, дуже простий у приготуванні, але є кілька правил, які важливі для ідеального результату. Почнемо?

Панакота «Три шоколада»

Простий і швидкий у приготуванні шоколадний десерт, який можна навіть зробити в пластикових стаканчиках з кришками і взяти на прогулянку, ну або посмакувати затишним, вже холодним вечором, загорнувшись у плед.