You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Картопляний суп із фрикадельками

Простий, дуже швидкий і смачний суп. Ідеальна перша страва для дітей - їсти м'ясні кульки їм набагато цікавіше, ніж просто м'ясо.

картопляний суп із фрикадельками

Склад:

  • м'ясний фарш - 500 гр.
  • картопля - 3-4 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • соль, перець - за смаком

Приготування картопляного супу з фрикадельками:

Овочі очистіть, наріжте та опустіть у киплячу воду. Для приготування фрикадельок краще використовувати не дуже жирне м'ясо, ідеально - м'ясо курки або індички. Фарш посоліть, поперчіть і злегка відбийте, піднімаючи та кидаючи на стіл - від цього фарш стане щільнішим і фрикадельки не розваряться під час варіння.

фарш

Змочіть руки у воді і з фаршу зліпіть фрикадельки розміром із волоський горіх.

.

фрикадельки

Коли картопля буде практично готова, опустіть фрикадельки в суп і варіть до готовності - приблизно 10-15 хвилин.

.

суп із фрикадельками

суп із фрикадельками

При подачі суп посипте зеленню.
При подачі суп посипте зеленню. Приємного апетиту!

Пов'язані рецепти
Розсольник

З вечора замочила перловку, вранці все поставила на вогонь і на обід на нас чекав чудовий, наваристий і насичений суп. Мабуть, буду варити його іноді, тим більше, що доньці він теж припав до смаку.

Бурячник (холодник)

Жара, спека, спека... Їсти особливо не хочеться, тим більше чогось важкого. У такі дні нас добре рятують і насичують легкі, і звісно ж - прохолодні страви. Ось окрошка мені знайома з дитинства, роблю і люблю. А борщ ніколи не куштувала, і ось дісталася до його приготування. Вийшло дуже смачно, дієтично і не голодно! :)

Солянка з ковбасою та картоплею

Взагалі-то солянка збірна м'ясна готується дещо інакше, але цей рецепт я приготувала спеціально для "пост-новорічного" періоду. Після свята в холодильнику залишається багато ковбасних та інших копчених залишків, а душа просить рідкого і теплого. У цей момент і стане в пригоді цей рецепт - з ним не потрібно довго возитися, а солянка виходить ароматною і дуже смачною. А якщо потрібно протверезити компанію, що загуляла, у солянку можна додати перець чилі.