You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Салат "Дністер

Цей салат я часто замовляла за студентських часів в університетській їдальні і нещодавно, згадавши про нього, вирішила приготувати вдома. Звісно, це не казна-який салат, смак його вельми передбачуваний, але для урізноманітнення зимового меню, коли асортимент свіжих овочів не такий багатий, як улітку, цілком можна його й приготувати.

салат Дністер

Склад:

  • капуста білокачанна - 300 гр.
  • ковбаса сирокопчена (або варена) - 150 гр.
  • горошок зелений - 0,5 баночки
  • майонез - 100 гр.
  • сіль, перець - за смаком

Приготування салату "Дністер":

Капусту дрібно наріжте, посоліть і потисніть руками, щоб вона пустила сік (це зробить її ніжнішою). Ковбасу наріжте соломкою (або кубиком, як зробила я) і додайте до капусти. Туди ж висипте горошок.

складові салату Дністер

Салат заправте майонезом, за необхідності досоліть і поперчіть.
Усе ретельно перемішайте та подавайте.

Все ретельно перемішайте та подавайте.

салат Дністер

Приємного апетиту!

Пов'язані рецепти
Салат із гарбузом, фетою та волоськими горіхами

Наша географічна широта рясніє овочами та фруктами влітку та восени, але зовсім не балує нас взимку. Якщо ви, як і я, не любите пластмасові овочі з супермаркету, залишається використовувати тільки сезонні, яких у нас не дуже багато. І ось це зоряний час гарбуза, він може «проявити» себе і в супах, і в салатах, і в десертах.

Салат "Оселедець під шубою"

З настанням холодів організм упевнено вимагає ситнішої та жирнішої їжі, і ось настає зоряний час таких салатів, як «шуба».

.

Салат зі свіжих овочів і грильованого пармезану

В принципі, це звичайний овочевий салат, але в ньому є один «секретний» інгредієнт – точніше дуже смачний інгредієнт, який додає пікантності та смаку салату. Це пармезан, але не звичайний, а грильований. Готуємо?